Blogg / mygg

Ny high-tech myggjager for aktive outdoor-mennesker

Share this post

Fiskere, jegere og andre naturentusiaster er mer ute enn de fleste i sommerhalvåret, og er naturlig nok plaget av mygg og knott. Det fins pr. i dag ingenting som kan måle seg med ThermaCELL Myggjagere når det kommer til å gjøre uteopplevelsen fri fra plagsomme insekter. Alle ThermaCELL myggjagere på markedet gir 20m2 mygg-og knottfri sone uten kjemikalier på kroppen. Den nye modellen MR450 er ikke noe unntak, og har i tillegg funksjoner og design, som gjør den perfekt for proffe utendørsentusiaster som forventer mer av utstyret.

Myggjagere fungerer ved at en patron butangass varmer opp en metallplate (grillen) på apparatet via en glødetråd. På platen plasseres en matte med stoffet alletrin. Dette stoffet er giftig for mygg og knott, men ufarlig for mennesker og dyr. Etter 10 minutter har du en effektiv myggfri sone rundt apparatet. Tester viser at ThermaCELL myggjagere faktisk frastøter opp til 98% av mygg og knott fra der du sitter.

Den nye MR450:

MR450 er en videreutvikling av den portable myggjageren MRXJ. Denne modellen har solgt hele 110 000 enheter i Norge siden den kom på markedet for få år siden, sammen med vanvittige 400 000 enheter refill.

Les mer: Thermacell mot Hjortelus 

“ThermaCELL MR450 viderefører vår arv av produkter som kan avvise mygg og knott på en ordentlig måte, samtidig som den innehar nye essensielle forbedringer som vår mer dedikerte brukere har etterspurt”, sier Thomas Holmen-Jensen som er Daglig Leder ved distributøren Noragent AS.

Nyhetene på MR450 inkluderer en indikator som viser når den beskyttende sonen er aktivert. Indikatoren vil også gi beskjed om når apparatet trenger refill for at den ikke skal slutte å virke.

I tillegg har den nye modellen en avtagbar klips, som gjør at den enkelt kan festes i lommen eller i beltet.

Det nye forbedrede designet inkluderer også en ny gummiarmering, som gir apparatet et utseende og en passform som passer sammen med annet profesjonelt turutstyr. Gummieringen gir et sikkert grep rundt apparatet og bidrar til å gjøre apparatet bortimot lydløst ved bruk.

Les mer: Nå kan du fjerne flått med Thermacell Flåttkontroll 

MR450 forbedringer:

  • Gummiarmering
  • Klips som enkelt fester apparatet til kroppen
  • Aktiv beskyttende sone-indikator
  • Forbedret varmeelement
 • Nytt ergometrisk design

Generelt om Myggjagere fra ThermaCELL:

  • Frastøter mygg, knott og andre flyvende insekter
  • Skaper en ca. 20m2 myggfri sone fra der apparatet er plassert
  • Kommer med 3 matter innsatt med alletrin og en gasspatron som gir 12 timers beskyttelse
  • Refill og apparater er tilgjengelig på nett og via forhandlere av myggprodukter i hele Norge.
  • Apparatene er stillegående, så godt som luktfri og benytter ingen åpen flamme.
 • Det myggavisende stoffet er en kjemisk kopi av et naturlig stoff som er i krysantemumplater

Les mer om Thermacell Myggjager fra Noragent…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler