Blogg / Flått

Nå kan du fjerne flått med Thermacell Flåttkontroll

Share this post

I følge Folkehelseinstituttet er Lyme Borreliose og Skogflåttencephalitt de to vanligste sykdommene å få etter flåttbitt og for å unngå disse sykdommene vil det aller lureste være å unngå fjerne flått generelt. Nå har det kommet et nytt produkt på markedet som kan hjelpe deg mot disse ekle krypene.

Thermacell Flåttkontroll

Thermacell Flåttkontroll er et nytt og revolusjonerende produkt på markedet som hjelper deg å holde flåtten unna. Den inneholder biologisk nedbrytbare ruller og inne i hver rull finner du bomull som er tilsatt insektmiddel som kun dreper flått. Rullene er laget slik fordi flåtten, i tidlig fase av sin livssyklus, primært går på mus. Når musen henter bomullen og lager reir vil musen få insektmiddelet på seg og flåtten som fester seg på musen dør. Insektmiddelet utgjør ingen fare for mennesker, husdyr eller insekter.

Hvordan fungerer Thermacell Flåttkontroll?

Flåttkontroll8 Flåttrulleren plasseres ved busker, vedstabler, steingjerder og andre egnede steder langs hagens ytterkanter. Flåttrullene brytes naturlig ned, skader ikke miljøet og etterlater ingen spor. For full beskyttelse legges flåttrullene ut to ganger i året rundt de områdene du ønsker å beskytte deg mot flått.

Trygg og effektiv

Thermacell flåttkontroll dreper flåtten før den rekker å formere seg og beskytter deg og kjæledyrene dine opp til 90% mot flått, flåttbitt og eventuelle sykdommer.

Dokumentert effekt

Forskere fra Harvard University har testet effekten av Flåttkontroll over en periode på 8 år. Studien dokumenterte at Thermacell Flåttkontroll eliminerte minst 90% av flåttbestanden i det behandlede området.

Les mer og kjøp Thermacell Flåttkontroll her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler