Blogg / mygg / Thermacell myggjager

Thermacell jager mygg som kan ha Zikaviruset

Share this post
Selskapet Thermacell Repellents, Inc., er en ledende produsent innen myggbeskyttelse som nå har fått sertifisering fra Miljøverndepartementet i USA (US Environmental Protection Agency) om at deres produkter viser seg å være effektive mot mygg som kan bære Zikavirus. Thermacell Myggjager har blitt sertifisert til å virke effektivt mot myggarten Aedes, som i tillegg til Zikavirus, overfører en rekke sykdommer som West Nile, Denguefeber, Gulfeber, Chikungunya og Eastern Equine Encephalitis virus (EEE).

Thermacell bruker en patentert teknologi og skaper en 20 m2 sone som beskytter deg mot mygg, knott og andre stikkende insekter, uten å spraye eller smøre produkter på klær og hud. Dette skapes ved å varme opp en matte som utsondrer Allethrin. Allethrin er en kopi av den naturlige ingrediensen du finner i krysantemumblomster og er et effektivt alternativ til DEET, som kan ødelegge utstyr og irritere huden din.

Thermacell myggjager Halo mini er perfekt for å jage mygg fra hagen

Les også: Thermacell myggjagere effektive mot hjortelus

Myggjagerne gir deg beskyttelse fra mygg og andre stikkende insekter i opptil 120 timer med den største refillpakken. De er stillegående og luktfri og er også sertifisert hos Miljøvernsdepartementet i USA slik at du kan bruke produktene uten å bekymre deg for om det er farlig for barn og kjæledyr.

Vi er stolte av å føre Thermacell og at produktene har bestått en streng test hva det gjelder krav på produkter ved offentlig helse, ” sier Thomas Holmen-Jensen, daglig leder i Noragent AS. “Vi er også veldig fornøyd med å tilby et produkt du ikke trenger å spraye eller påføre huden, men bare sette på for at du skal kunne nyte utendørsopplevelser uten å være bekymret for å bli stukket av mygg“.

Thermacell myggjagere gir deg funksjonelle løsninger som egner seg perfekt til alt fra hagekos til friluftsliv, og du finner myggjagere hos en rekke forhandlere i hele Norge.

Thermacell myggjager Bacpacker passer perfekt til friluftsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler