Blogg / hjortelus / mygg / Thermacell myggjager / Uncategorized

Slik velger du riktig myggjager fra Thermacell

Share this post

Thermacell myggjagere har hjulpet millioner av mennesker verden over mot mygg og knott, men fungerer de alle likt og hvilken skal du egentlig velge?

Hagefest med Thermacell myggjager Terrasselanterne

Thermacell myggjagere er den mest effektive måten man kan beskytte seg på mot mygg og knott. Fra du skrur på apparatet til sonen er skapt tar det kun 10-15 minutter.

Myggjagerne fungerer ved at man kombinerer insektmiddel og gass. Insektmiddelet varmes opp og danner en gass som er helt ufarlig for mennesker og dyr, kun giftig for mygg og knott.

Med en gasspatron som varer i 12 timer og en matte med insektmiddel som varer i 4 timer hver gir Thermacell myggjagere deg beskyttelse i både hagen og på fjellet uten behov for strøm eller kjemikalier du må smøre på huden.

Thermacell myggjager Halo Mini
Denne nyheten kommer i ulike farger og passer perfekt til hage og terrasse. Her har du ingen lykt-funksjon, men den er stilren og har et moderne design. Bonus på denne er et rom inne i apparatet du kan oppbevare refill i. Ved kjøp følger det med 12 timer refill bestående av gasspatron og matter.

Klar for gjester, ikke mygg med Halo mini på bordet.

Thermacell myggjager MR300
Denne nyheten passer alt fra hagebordet til friluftsliv. Modellen er en ny og forbedret modell med blant annet at grillen over matten med insektmiddel sprer sonen bedre enn sine forgjengere. Enheten er lydløs som også gjør den til en perfekt turkompis på jakt. Ved kjøp følger det med 12 timer refill som består av gasspatroner og matter. Les mer her.

Myggfri tur med Thermacell myggjager MR300.

Thermacell myggjager MR450

MR450 er den ultimate outdoor-modellen som passer perfekt til friluftsliv, jakt og fiske. Enheten er gummiarmert så den ikke sklir på stein og det følger med en klips som lar deg feste apparatet i beltet. Det følger også med batteri som gir lys til en soneindikator, kjekt om du vil følge med på at sonen er aktiv og beskytter deg mot mygg og knott. Ved kjøp følger det med 12 timer refill som består av gasspatron og matter.

Thermacell myggjager MR450

Thermacell myggjager Campinglanterne

Campinglanternen eller CLC som vi også kaller den, er ikke overraskende perfekt på camping, teltturer og andre steder der det er kjekt med en myggjager og lykt i ett. Modellen har 4 ulike lysfunksjoner, inkludert en SOS-funksjon, og den kan også henges opp. Ved kjøp følger det med 12 timer refill, som består av gasspatron og matter. Les mer her.

Thermacell myggjager Backpacker

Backpacker er myggjageren for deg som alltid har en primus i sekken. Denne enheten fungerer ved at den settes på en gassbrenner, og en matte som plasseres under grillen. Ved kjøp følger det med matter for 16 timers bruk. Vekten er bare 114g og den bruker kun 1,3g gass pr time.

Matten plasseres under grillen på Thermacell myggjager Bacpacker slik som bildet viser.

Thermacell Myggjager Radius

Radius er helt unik i sitt slag og tar Thermacell myggjagere inn i fremtiden. I stedet for å benytte seg av gass, skaper den sonen ved hjelp av det innebygde oppladbare batteriet i apparatet. USB-kabel følger med og benyttes for å lade opp myggjageren, og istedenfor matter, bruker Radius flytende virkestoff. Ettersom Radius ikke har gasspatroner vil den være perfekt til din neste reise, og kan enkelt tas med i kofferten. Ved kjøp følger det med 40 timer refill.

Thermacell myggjager Radius.

Når du har bestemt deg for hvilken myggjager som passer deg, er det kjekt å vite hvilken refillpakke som passer ditt produkt. Vi gir deg oversikten her:

Thermacell R1, 1-pk:

Gir 12 timer effektiv mygg og knottbeskyttelse og består av 1 gasspatron og 3 matter. Passer til alle myggjagere fra Thermacell utenom Backpacker og Radius.

Thermacell Refill R4, 4-pk:
Gir 48 timer effektiv mygg og knottbeskyttelse og består av 4 gasspatroner og 12 matter. Passer til alle myggjagere fra Thermacell utenom Bacpacker og Radius.

Thermacell Refill R10, 10-pk:
Gir 120 timer effektiv mygg og knottbeskyttelse og består av 10 gasspatroner og 30 matter. Passer til alle myggjagere fra Thermacell utenom Backpacker og Radius.

Refill Backpacker

Gir 48 timer effektiv mygg og knottbeskyttelse og består av 12 matter med insektmiddel. Passer kun til Thermacell myggjager Backpacker. NB! Gassbrenner må kjøpes utenom.

Thermacell Halo mini i fargen hvit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler