Blogg / mygg / Thermacell myggjager

Myggfri nyhet til turfolket

Share this post

Turfolk vet akkurat hvordan det er og endelig skulle sette seg ned for og spise middagen i solnedgangen eller ta morgenkaffen foran teltet, men så blir du forstyrret. Myggen kan være ekstremt plagsom ute i naturen, spesielt når du bare vil nyte utsikten.

Med Thermacell myggjager får du en 20m2 myggfri sone uansett hvor du er. Nå har det endelig kommet en modell for deg som liker å være på tur; Thermacell Backpacker

Slik fungerer det:

Myggproblemet løses ved å skape en 20m2 myggfri sone uten å påføre kjemikalier på kroppen. Det gjør myggjagerne ved å frigjøre D-allethrin, som er en syntetisk kopi av et naturlig middel som finnes i krysantemumplanter, som er dødelig for mygg.

Matten med D-allethrin plasseres under grillen og den myggfrie sonen skapes. Apparatet vil gi full effekt etter ca. 10 minutter.

Lettvekter & kompakt

Thermacell Backpacker er tilpasset deg som er opptatt av hva du pakker og vekten. Den tar ikke mye plass, veier lite og bonusen er at den brukes sammen med en gassbeholder, for eksempel Primus. Gassforbruket er kun 1,3 gram pr time.  

Din favoritt 

Thermacell myggjagere har levert myggfrie soner til alle slags utendørsentusiaster i mange år og har derfor et bredt utvalg. Finn favoritten hos din nærmeste forhandler eller sjekk ut produktene direkte hos noragent.no.

 

 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler