Blogg / mygg / Thermacell myggjager

Myggfri nyhet til turfolket

Share this post

Turfolk vet akkurat hvordan det er og endelig skulle sette seg ned for og spise middagen i solnedgangen eller ta morgenkaffen foran teltet, men så blir du forstyrret. Myggen kan være ekstremt plagsom ute i naturen, spesielt når du bare vil nyte utsikten.

Med Thermacell myggjager får du en 20m2 myggfri sone uansett hvor du er. Nå har det endelig kommet en modell for deg som liker å være på tur; Thermacell Backpacker

Slik fungerer det:

Myggproblemet løses ved å skape en 20m2 myggfri sone uten å påføre kjemikalier på kroppen. Det gjør myggjagerne ved å frigjøre D-allethrin, som er en syntetisk kopi av et naturlig middel som finnes i krysantemumplanter, som er dødelig for mygg.

Matten med D-allethrin plasseres under grillen og den myggfrie sonen skapes. Apparatet vil gi full effekt etter ca. 10 minutter.

Lettvekter & kompakt

Thermacell Backpacker er tilpasset deg som er opptatt av hva du pakker og vekten. Den tar ikke mye plass, veier lite og bonusen er at den brukes sammen med en gassbeholder, for eksempel Primus. Gassforbruket er kun 1,3 gram pr time.  

Din favoritt 

Thermacell myggjagere har levert myggfrie soner til alle slags utendørsentusiaster i mange år og har derfor et bredt utvalg. Finn favoritten hos din nærmeste forhandler eller sjekk ut produktene direkte hos noragent.no.

 

 

4 kommentarer

Jan Egil Tjensvoll mai 4, 2018 Svar

Kor får vi kjøpe den? Og kva er prisen ?🤗

    mygg-admin mai 4, 2018 Svar

    Hei Jan Egil. Du får den foreløpig bare hos noragent.no (699), men ila neste uke vil XXL, Gresvig, G-Sport, G-Max og Intersport føre denne uten at jeg vet hvilken pris de har den til 🙂

johnny sjøli juni 7, 2018 Svar

Jeg har kjøpt denne, men ble veldig skuffet over att den brenner opp puten,på halvparten av tiden , i forhold av mygglampen.

    mygg-admin juni 7, 2018 Svar

    Hei Johnny. Så synd at du ble skuffet. Men da er det tiden på mattene som var problemet? Vi kan sende deg en gratis pakke med refill eller så er det 100% fornøydgaranti på produktet så du kan få pengene tilbake. Vi ønsker bare at du skal bli fornøyd. Kontakt oss gjerne på web@noragent.no dersom du velger løsning 1. Ha en fin kveld. Mvh Lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler