Blogg / Mosquito Magnet / mygg

Slik gjennomfører du en service på myggfellen din

Share this post

Myggfellen er enkel å håndtere men den krever vedlikehold som alt annet.

Det viktigste du gjør med myggfellen din er innvendig rengjøring gjennom hele sesongen, også før du starter opp og før du setter den til vinterlagring. Dersom nettet er fullt og du ikke tømmer det vil fellen tettes gjennom viften, luftsirkulasjonen og til slutt vil maskinen stoppe.

Myggfellene fra Mosquito Magnet  er tekniske produkter som er avhengige av godt vedlikehold for lang levetid og trenger derfor regelmessig service/tilsyn. Selv om fellene er konstruert for å stå ute i all slags vær og vind kan deler som batterier, gasslanger og lignende bli slitt og må etterhvert byttes. En servicepakke er derfor en nyttig investering for deg som ønsker mange sesonger uten irriterende mygg.

Hva er en servicepakke?

En servicepakke er en teknisk service på din myggfelle som utføres av vårt autoriserte serviceverksted. Vi anbefaler service en gang i året og i alle fall dersom den har gått noen år uten.

Hva inneholder servicepakken?

  • Teknisk rengjøring av fellen
  • Sjekk av gasskobling/regulator for funksjon/lekkasje
  • Sjekk av CO2, at den produserer riktig mengde
  • Bytte av dyse
  • Funksjonstest (24 timer)
  • Transport tur/retur

Dersom servicesenteret finner andre feil som bør utbedres vil du bli kontaktet. Dette er ingen garanti for videre drift, men nødvendig vedlikehold for å forebygge unødvendig slitasje og skader.

Servicepakken bestiller du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler