Blogg / mygg / Thermacell myggjager

Halo Mini fra Thermacell gir deg myggfri sone med lekkert design

Share this post

Sommeren er på vei og nå kan du endelig nyte solen på terrassen. Invitere venner og familie, lese en bok, stelle blomstene eller bare høre fuglene synge. Men hva hvis mygg og andre insekter er så plagsomme at du jages innendørs?

Thermacell myggjager gir deg en 20m2 sone som beskytter deg mot mygg og andre stikkende insekter uansett hvor du er. Er du opptatt av design samtidig som du vil holde myggen unna? Da er denne modellen perfekt for deg.

Slik fungerer det:

Halo mini jager mygg ved å frigjøre D-allethrin via en liten matte som legges under metallgrillen på produktet. D-allethrin er en syntetisk kopi av et naturlig middel som finnes i krysantemum planter, som er dødelig for mygg. Myggjagerfunksjonen drives av en medfølgende patron med butangass som gir varme i form av en glødetråd. Denne varmer metallgrillen og etter ca 10 minutter har den skapt en myggfri sone på 20 kvadratmeter.

Les mer: Myggfri nyhet til deg som er mye på tur

Velg fargen som passer for deg

Fargene du kan velge mellom er sort, hvit, rød, grønn og blå. Refillmattene oppbevarer du enkelt på innsiden av produktet. Det følger med 12 timer myggfri sone (1 gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel). 

Din favoritt 

Thermacell myggjagere har levert myggfrie soner til alle slags utendørsentusiaster i mange år og har derfor et bredt utvalg. Finn favoritten hos din nærmeste forhandler eller sjekk ut produktene direkte hos på mygg.no.

Thermacell selges alltid med 100% fornøydgaranti.

Les også: Slik ble jeg kvitt mygg og hjortelusflua på jakt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler