Blogg

Derfor er myggjagere fra Thermacell perfekt for jakt, fiske og campingliv!

Share this post

Mange kan relatere seg til å sitte på post under jakta og det eneste du hører er summelyden av mygg. Tradisjonelle myggmidler som myggmelk, roll-on, spray og kjerringråd kan virke ok, men når myggen virkelig plager deg må du ha noe du kan regne med.

Thermacell myggjagere har vært på markedet i flere år og er en favoritt blant jegere i USA og tester utført av The U.S Army  viser at de er opptil 98% effektive. Myggjagerne skaper en sone rundt deg på 20m² ved at apparatet varmer opp et stoff som mygg og insekter misliker sterkt. Den beveger seg ikke, bråker ikke og utånder ikke lukt som er plagsom eller forstyrrende for deg eller jakta.

 

En nyhet i 2016 er campinglykten som effektivt fjerner mygg, knott og andre bitende insekter ved å skape den samme sonen på 20m² slik at du kan nyte en insektsfri komfortsone utendørs. Lykten tilbyr også et sterkt LED lys på 220 lumen, så langt vet vi ikke om et mer passende produkt å ha med seg på campingturen.

Skeptisk som jag är gjorde vi om samma procedur de två följande kvällarna och vi kom fram till att Thermacell är ett måste i sommarnatten! Midsommar är speciellt och när vädret tillåter vill man inte gå in utan njuta av ljuset och värmen. Med Thermacell slapp vi också otrevliga dofter, rökelser eller kemikalier på huden.”

Hele testen fra Jaktia kan du lese her.

Myggjagere fra Thermacell gir deg beskyttelse uten at du får noe kjemikalier på kroppen, den er bærbar, lett og lydløs.

Se også: Sammenligning av forskjellige typer myggbeskyttelse

 

 

 

Kilder:

  • thermacell.com
  • noragent.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler