Blogg

Hvordan fungerer egentlig en Mosquito Magnet myggfelle?

Share this post

Du kan ha prøvd å løse myggproblemet ditt ved å bruke en frastøtende spray, spiral eller lys. Dette er gode produkter dersom det ikke er for mange av de, men når problemet blir stort, må man tenke stort. Dette har Mosquito Magnet tenkt på, men hvordan fungerer egentlig myggfellen?

mm1

Sett fellen i hagen din, men husk at den skal stå 10-15 meter fra der du oppholder deg.

mm2

Mosquito Magnet’s patenterte motstrømsteknologi omdanner propan til karbondioksid (CO2). Dette tiltrekker blodtørstige insekter som mygg og knott.

mm3

Når propan dannes til CO2 og settes sammen med Oktenol luktstoff, kan du gange fangsraten din med 10!

mm4

Den patenterte Counter Flow ™ -teknologien etterligner pusten fra mennesker (CO2 + oktenol). Det er bare hunmyggen som biter og trenger blod, da hun er avhengig av dette for at eggene hennes skal utvikle seg.

mm5

Myggen tiltrekkes mot fellen, dehydrerer og dør i nettet innen 24 timer.

mm6

Nyt din myggfrie hage!

 

Mosquito Magnet – prosessen

Vårt produkt er så oppfinnsomt og så utrolig unikt at vi har hatt mer enn 15 patenter i Mosquito Magnet teknologien. Fellen har en enkel prosess som beskrevet nedenfor:

  1. Lurer myggen til fellen: Mosquito Magnet opererer 24/7 ved å slippe en kontinuerlig strøm av karbondioksid (co2) og oketnol for å trekke myggen til fellen.
  2. Fanger: Med den patenterte Counterflow-teknologien, blir myggen sugd opp i nettet, dehydreres og dør innen 24 timer.
  3. Myggkontroll: Mosquito Magnet er vitenskapelig bevist å forstyrre sykluser i avlingen, praktisk talt nærmest eliminerer den all fare for mygg i hagen din hele sesongen.

Ønsker du å sjekke ut video av dette, kan du se her.

 

Fangesystemet:

Mosquito Magnet fellen fanger ved å tiltrekke og fange mygg og andre stikkende insekter som oppholder seg i hagen din. Siden myggen tiltrekkes av varmen fra pusten og karbondioksid produsert av mennesker, lokker Mosquito Magnet insekter ved å produsere en kontinuerlig og luktfri strøm av karbondioksid, varme og fuktighet i luften. Den patenterte motstrømsteknologien™ suger deretter myggen i i et nett. Myggen blir fanget og dør av dehydrering innen 24 timer etter fangst.

Mygg vil vanligvis begynne å vises i hagen din og begynne å avle rundt løvverk og vannforsyninger når temperaturen når og holder seg over 10 grader. Når du plasserer et myggstikkskjold som Mosquito Magnet i nærheten av disse klekkeområdene, vil oktenol sammen med co2 lure myggen og andre blodsugende insekter inn i nettet. Innen 24 timer, vil de dehydrere og dø. Så enkelt er det!

I motsetning til mange andre typer feller, tiltrekker ikke bare Mosquito Magnet seg mygg, den bidrar også til å begrense sin befolkning. Mosquito Magnet er vitenskapelig bevist for å forstyrre avl syklus av mygg og forårsaker myggbestanden til å forsvinne over tid. Når det gjelder å styrke gleden av friluftsliv og samtidig beskytte din familie og kjæledyr mot mygg og knott, velg Mosquito Magnet.

 

Hvilke typer finnes det?

Mosquito Magnet Pioneer

Modellen, som erstatter våre tidligere modell Patriot,pioneer1  har fått 3 ganger større fangstnett som er mer finmasket for å fange mer knott, og er generelt tettere i konstruksjonen. Den avgir også en varmere luftstrøm enn sin forgjenger Patriot, som også bidrar til bedre fangstrate. Produktet passer for deg som har normale problemer med mygg og knott.Dekningsområdet er opptil 4000 m2. Krever strømtilkobling, følger med en 16 m lang strømledning.

 

 

Mosquito Magnet Independence 

indy1Independence passer for deg som har store problemer med mygg og knott. Denne modellen har oppladbart batteri og er ikke avhengig av strøm. Independence har også større nett enn Pioneer og fanger i snitt 10-12 000 mygg pr døgn.

 

 

 

 

 

Mosquito Magnet Executive 

Deexecutive1nne myggfellen passer for deg som har svært store problemer med mygg og knott og somtrenger en felle som kan stå uten tilsyn. Maskinen har en såkalt Smart-teknologi, som gjør at den automatisk forminsker gassforbruket og dersom gradene blir under 10, skrur den seg av selv. Går på batteri og er ikke avhengig av strøm.

 

 

 

 

 

Uavhengig testing av Mosquito Magnet

Uavhengige tester har vist at våre myggfeller fungerer. Faktisk er Mosquito Magnet mer effektiv og fanger flere typer bitende insekter og mygg enn noen annen myggfelle på markedet. For å lese mer om disse testene, se her:

  • http://www.mosquitomagnet.com/resource/documents/MM_Research/HawaiiTestingSummaryrev2.pdf
  • http://www.mosquitomagnet.com/resource/documents/MM_Research/atsenaotiekeytest.pdf
  • http://www.mosquitomagnet.com/resource/documents/MM_Research/Ft.MyersSummaryJuly2004rev2.pdf
  • http://www.mosquitomagnet.com/resource/documents/MM_Research/Ft.MyersSummary-April2004Rev2.pdf
  • http://www.mosquitomagnet.com/resource/documents/MM_Research/libertytrial.pdf

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler