Blogg

NM i myggfangst er i gang!

Share this post

Executive skråstilt med myggMed forsinket sommertemperatur over hele Norge har myggen nå dessverre myggen kommet. Som ikke det var nok….. VG skriver at den i tillegg kommer i hopetall, hvilket er dårlig nytt for de fleste som har gledet seg til å slappe av i hagen hjemme eller på hytta. Drastiske tiltak må gjøres. NM i myggfangst kan være en vei ut av mygghelvetet for den som er heldig å vinne. Prisen er en 100% beskyttelse mot mygg. De fleste av oss tenker nok at slikt ikke er mulig, men kraftpakken med Mosquito Magnet myggfelle og ThermaCELL myggjager utfyller hverandre perfekt. Myfggellen sørger for å tiltrekke og nærmest utradere bestanden av mygg i nærområdet, mens myggjageren har motsatt effekt og holder den lille rest av mygg unna der du befinner deg. I tillegg er myggjageren portabel og praktisk å ha med seg på tur i skog og mark. Konkurransen finner du her: NM i myggfangst Bugs B Gone!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler