Blogg

Har du en myggfelle klar?

Share this post

Avisene viser til at sommeren er på vei og at den vil slå ut for fullt i starten av Juni, men den kommer ikke alene. #Myggen starter klekkingen rundt disse tider og de små, blodsugende insektene vil starte å lete etter næring. En myggfelle kan effektivt bidra til å redusere problemene dine med #mygg og #knott, slik at du kan nyte sene sommerkvelder i hagen med venner og familie.

Dersom du skaffer deg en #myggfelle er sjansene for at du vil få en triveligere sommer tilstede, uten små, blodsugende insekter surrende rundt deg. Husk at #myggen tiltrekkes av karbondioksid som vi utånder, men det er også dette stoffet som kommer fra #myggfellen og som fanger #myggen før den kommer til deg.

#Myggfelle er ofte brukt av forskere og som du kan se i videoen er dette en svært effektiv metode for å samle inn store mengder av #mygg. Er du en av de som er sterkt plaget? Da kan myggfellen hjelpe deg å redusere bestanden med hele 98% i løpet av noen få uker.

For å se verdens mest solgte #myggfelle i aksjon, sjekk ut videoen: http://bit.ly/1Fr4LVq

Independence med mygg høyoppl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler