Blogg

Godkjent av Miljøverndepartementet i USA (EPA) – Thermacell jager mygg som kan ha Zikaviruset

Share this post

Selskapet Thermacell Repellents, Inc., er en ledende produsent innen myggbeskyttelse som nå har fått sertifisering fra Miljøverndepartementet i USA (US Environmental Protection Agency) om at deres produkter viser seg å være effektive mot mygg som kan bære Zikavirus. Thermacell Myggjager har blitt sertifisert til å virke effektivt mot myggarten Aedes, som i tillegg til Zikavirus, overfører en rekke sykdommer som West Nile, Denguefeber, Gulfeber, Chikungunya og Eastern Equine Encephalitis virus (EEE).

Thermacell bruker en patentert teknologi og skaper en 20 m2 sone som beskytter deg mot mygg og andre stikkende insekter, uten å spraye eller smøre produkter på klær og hud. Dette skapes ved å varme opp en matte som utsondrer Alletrin. Alletrin er en kopi av den naturlige ingrediensen du finner i krysantemumblomster og er et effektivt alternativ til DEET, som kan ødelegge utstyr og irritere huden din.

Les også: Thermacell myggjagere effektive mot hjortelus
Produktene gir deg beskyttelse fra mygg og andre stikkende insekter i opptil 120 timer med den største refillpakken. De er stillegående og luktfri og er også sertifisert hos Miljøvernsdepartementet i USA slik at du kan bruke produktene sammen med barn og kjæledyr.
“Vi er stolte av å føre Thermacell og at produktene har bestått en streng test hva det gjelder krav på produkter ved offentlig helse, ” sier Thomas Holmen-Jensen, daglig leder i Noragent AS. “Vi er også veldig fornøyd med å tilby et produkt du ikke trenger å spraye eller påføre huden, men bare sette på for at du skal kunne nyte utendørsopplevelser uten å være bekymret for å bli stukket av mygg”.
Thermacell gir deg funksjonelle løsninger som egner seg perfekt til aktiviteter utendørs.
Thermacell myggjager er solgt, via de store kjedene i Norge, i over 8 år gjennom importøren Noragent AS.

Finn ut mer om Thermacell myggjagere her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler